Investeren

Wanneer u eigenaar bent van een recreatiewoning op Recreatiepark De Wierde, kunt u zelf genieten van de geweldige rust en ruimte die dit park biedt en daarbij een gezond rendement behalen. In een tijdperk van hoge belastingdruk op vermogen in combinatie met negatieve rente bij de bank een win-win situatie. U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur. Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed. Ferias Domos ontwikkelt duurzame en smaakvolle recreatiewoningen die zeer geschikt zijn als beleggingsobject. Een waardevaste belegging  met een interessant rendement en slechts een beperkt risico.

 

Interieur Ferias Domos

Verhuursysteem (optioneel)

De professionele organisatie en jarenlange ervaring op de parken waar Ferias Domos haar recreatiewoningen ontwikkelt, zorgt voor een belegging waar u geen omkijken naar heeft. U heeft de mogelijkheid om de werving van huurders via en door de parkorganisatie te laten gebeuren en zij kan tevens het beheer van uw woning voor u verzorgen. Middels de samenwerking met diverse touroperators kan de parkbeheerder ervoor zorgen dat de recreatiewoningen op het internet goed vindbaar zijn voor huurders.

Er wordt een uitgebreid verhuursysteem gehanteerd. U kunt zelf bepalen of u de recreatiewoning veel of weinig wilt verhuren. Bij tijdelijke verhuur dient btw in rekening gebracht te worden aan de huurders. Daartegenover kunt u dan wel de btw in de aankoopprijs terugvorderen van de belastingdienst. Indien de recreatiewoning als bezitting in box 3 wordt aangemerkt betaalt u over de huur ook geen inkomstenbelasting. Uiteraard kunnen wij u verder informeren over de fiscale aspecten van deze belegging. U kunt natuurlijk ook uw eigen belastingadviseur hiervoor raadplegen.

Keuken Ferias Domos

Voordelen

- Hoog rendement;

- Professionele verhuurorganisatie (optioneel);

- Geen zorgen, het park regelt alles voor u;

- BTW teruggave over koopsom;

- Huurinkomsten onbelast;

- Eigen gebruik mogelijk;

- Waardestijging in de toekomst onbelast.

 

Indien u interesse heeft, neemt u dan gerust contact op. Telefonisch via 085 - 8000 277 of via ons contactformulier hieronder.

Contactformulier

In verband met de gewijzigde wetgeving en regels van de AFM, bieden wij onze diensten met betrekking tot recreatiewoningen die als belegging worden aangehouden alleen aan indien de koopsom hoger is dan €100.000,-. LET OP: U belegt buiten AFM toezicht. Er bestaat geen vergunningenplicht voor deze activiteit.